Annuleringsbeleid
Wanneer je jouw afspraak niet na kunt komen vragen we je om dit zo snel mogelijk, maar minimaal 24 uur, voor je afspraak aan ons door te geven.
We begrijpen dat er in het dagelijks leven dingen gebeuren waardoor je afspraak niet door kan gaan. Jij kan daar niks aan doen, maar wij natuurlijk ook niet. 🙂
We vragen niet veel, enkel om ons dit op tijd te laten weten zodat we een andere klant blij kunnen maken met een behandeling.
We sturen je na het maken van een afspraak een bevestiging per mail.
48 uur voor je afspraak krijg je van ons een herinnering per mail.
In beide mails vind je een link om kosteloos jouw afspraak te annuleren of te verzetten.
Dit kan tot 24 uur voor je afspraak. Korter dan 24 uur voor je afspraak afzeggen kan enkel telefonisch, of bij geen gehoor via mail.
Annuleringskosten bij annuleren of no-show
Ons team staat altijd voor onze klanten klaar, onverwachte lege plekken in onze agenda zijn kostbaar voor Il Mio Sogno Schoonheidsverzorging & Medisch-pedicure.
Zeg je jouw afspraak alsnog af binnen 24 uur, dan zullen we 50% van de gereserveerde behandeling door berekenen.
Kom je helemaal niet opdagen, dan zijn wij genoodzaakt om in sommige gevallen 100% van de gereserveerde behandeling door te berekenen.
In het geval dat de behandeling in prijs onder de 25 euro per half uur ligt dienen we 100% te rekenen dit om de personeelskosten, loonadministratie kosten te kunnen dekken.
Je zult hier dan een factuur van ontvangen via de mail.
We hopen hierin op jouw begrip.
Team Il mio sogno Schoonheidsverzorging & Medisch-pedicure
Boekingsvoorwaarden PowderBrows
 Bij il mio sogno zullen wij altijd zo eerlijk mogelijk beoordelen of jouw verwachtingen behaald kunnen worden. Wij kunnen echter geen garanties geven, en zullen daarom ook geen geld teruggeven.
Het is aan jou om je zoveel mogelijk in te lezen over de behandeling. Alle info is te vinden op onze site en in deze boekingsvoorwaarden.
Wanneer het pigment ondanks onze inspanning en kundigheid na de nabehandeling niet voldoende gepakt heeft kun je in overleg een extra touch-up binnen 3 maanden inplannen. De kosten hiervan zijn 50 euro.
Heb je elders PMU laten zetten? Dan willen wij graag eerst beoordelen of wij kunnen behandelen. Hiervoor kun je vrijblijvend een adviesgesprek voor PowderBrows inplannen.
Het is aan jou om je te houden aan onze voorzorg en nazorg. Deze krijg je per mail en extra mee in de salon.
Wanneer de voorzorg niet nageleefd is, zullen wij de situatie beoordelen en indien nodig de afspraak verzetten. Bijkomende kosten zullen dan 50 euro zijn, die op de dag van de eigenlijke afspraak afgerekend dienen te worden.
Laat geen powderbrows zetten in de volgende situaties;
• Als je zwanger bent, of tot 6 maanden na je bevalling.
• Indien je borstvoeding geeft wacht je nog 3 maanden extra nadat je bent gestopt.
• Op een litteken jonger dan 1 jaar.
• Wanneer je antibiotica en/of bloedverdunners gebruikt.
• Wanneer je twee weken voor of na de behandeling Botox of fillers laat zetten in het gebied rondom je brows.
Mogelijke contra-indicaties, in deze gevallen dien je toestemming te vragen aan je behandelend arts:
• Hemofilie
• Diabetes/Suikerziekte
• Pathologische wondgenezing
• Immuunziekten
• Chronische huidaandoeningen
• Hart of vaatziekten/ pacemaker
Belangrijk: vermijd direct zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Dit geldt ook voor de nabehandeling die na 5-8 weken plaatsvindt. Dus plan je afspraak niet net voor een vakantie naar de zon.
Menu