MICRODERMABRASIE

Een microdermabrasie behandeling is zeer geschikt voor een groot aantal huidproblemen zoals:

  • (Acne)littekens
  • Grove poriën
  • Fijne rimpeltjes
  • Grauwe huidskleur (rokershuid)
  • Huidverjonging

Microdermabrasie behandeling

Het is een intensieve behandeling waarbij de huid een enorme stimulans krijgt om versneld nieuwe huidcellen aan te maken en dus te verjongen. Daarbij wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid een gezonde kleur en glans krijgt.

Een microdermabrasie behandeling is het best te vergelijken met een soort zandstralen van de huid. Er worden aluminiumoxide kristallen op de huid geblazen en direct weer afgezogen. Hierdoor wordt het bovenste deel van de dode huidlaag gecontroleerd verwijderd. Hiervoor gebruiken we een klein handstuk dat over uw huid wordt bewogen. Afhankelijk van de kracht die wordt ingesteld of het aantal bewegingen over dezelfde plaats op de huid, worden meer of minder huidlagen verwijderd.

Il mio Sogno maakt gebruik van de zogenaamde Ultrapeel. Dit is een speciaal voor dermatologen ontwikkeld microdermabrasie apparaat dat uit een geheel gesloten systeem bestaat met steriele kristallen. De resultaten zijn optimaal bij een kuur van 3 tot 6 behandelingen. Tussen de behandelingen moet de huid minimaal 2 weken tijd hebben om herstellen (verjongen).

Voor deze intensieve behandeling wordt uw huid eerst gereinigd en volgt er een speciale voorbehandeling om de dode huidcellen losser te maken. Na de microdermabrasie behandeling volgt een speciaal masker zodat de huid de supplementen sneller opneemt. De nabehandeling bestaat uit een extra verkoelend masker om de huid tot rust te brengen.

Tijdens het intrekken van het verkoeldende masker, masseren we uw decolleté en nek waardoor het toch een aangename ontspannende behandeling is.

Intakegesprek microdermabrasie

Tijdens een intakegesprek kunnen wij u uitgebreid informeren over deze en andere behandelingen die wij aanbieden. Aan dit intakegesprek zijn geen kosten verbonden en het advies is geheel vrijblijvend. U beslist of u zich wel of niet wilt laten behandelen.

Menu