Verwenarrangementen

#


Geniet van onze verwenarrangementen!

Daardoor kunt u tijdens een bezoekje aan onze salon met korting genieten van meerdere behandelingen. Want wat is fijner dan het ondergaan van een gezichtsbehandeling of het krijgen van een manicure? Simpel: dat wij u heerlijk verwennen met een gezichtsbehandeling en een manicure!

Omdat niet iedereen van de zelfde behandelingen houdt, hebben we verschillende mogelijkheden voor u samen gesteld. Van een Luxe beauty behandeling met manicure tot een duo behandeling gezellig met z'n 2-en! Tip: ook leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Mooie Kortingen!

Het leuke is dat u op de totaalprijs van de gecombineerde arrangementen een fraaie prijsreductie krijgt. Daardoor zijn onze combitoppers onder de behandelingen ook bijzonder prettig voor uw portemonnee!

Combi Arrangementen:

- Gezicht & Handverzorgings Arrangement:

Naast een heerlijke 60 minuten durende gezichtsbehandeling, zullen wij uw wenkbrauwen epileren en ontvangt u een gelpolish ( semi permanente nagellak die tot 2 weken mooi blijft en krasbestendig is! ) De speciale arrangementsprijs is niet 79,50 maar slechts 67,-.

- Gezicht & voetverzorgings Arrangement:

Naast een heerlijke 60 minuten durende gezichtsbehandeling, zullen wij u wenkbrauwen epileren en ontvangt u een basis pedicure behandeling. De speciale Arrangementsprijs is niet 86,- maar slechts 76,-

Duo Arrangementen

Samen ontspannen met een duo gezichts of pedicure behandeling, gezellig met je vriendin, vriend, moeder of zus. Een duo behandeling is plezier voor 2!

- Duo Pedicure Arrangement:

Verzorgende handpakking, voetenbad met hydraterende voetscrub, de nagelomgeving wordt gereinigd de nagels worden geknipt en mooi verzorgd & eelt en eventuele likdoorns worden verwijderd middels een pedicure frais. Als afsluiter worden de voeten goed verzorgt met een hydraterende of verwarmende voetcrème. U zit bij deze behandeling op onze luxe pedicure troon en wordt behandeld door 2 specialisten. voor 47,50 per persoon in plaats van 51,50.

- Duo luxe Gezichts Arrangement:

Reiniging, peeling of lysing, kleine onzuiverheden verwijderen, heerlijke massage met voedend tarwekiemmasker of anti age masker met Q10 ipv olie, vitamine ampul en afsluiting met een dag - & oogverzorging. Voor 52,50 per persoon in plaats van 57,50.Contact


Il mio Sogno Schoonheidsverzorging & Pedicure

Kerkstraat 9, 5056 AA
Berkel-Enschot - Gemeente Tilburg

sanne@ilmiosogno.org

kvk 54211212

06-22657699

www.ilmiosogno.org

Tijdens behandelingen wordt er geen telefoon beantwoord. Wanneer u op de voicemail uw naam en telefoonnummer achterlaat wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Pinnen is mogelijk!


Aangesloten bij

...

Nummer: 25403

...

Nummer: 315957


...

Kwaliteitsregistratie

...

KRP-nummer: 14812


...

Samenwerkend met

...
...