Onze producten

LevisSime

Hoe onderscheidt LeviSsime zich:

 LeviSsimelogo

Reinigings producten
Voor alle huidtypen

MINERAL CREME PEELING    € 17.90 - 50ml
Ingredienten: Avocado olie, Allantoine, Bisabolol, Panthenol, Sorbitol, Mineraal granulaat en fijn gemalen walnootschaal.
Door de samenstelling zorgt deze cremepeeling ervoor dat de huid niet geirriteerd raakt, terwijl het wel alle losse hoorncellen verwijderd.Het bevat een mineraal granulaat dat tijdens het gebruik oplost.

HYDROFIELE REINIGINGSOLIE    € 17.90 - 150ml
Ingredienten: Beta-caroteen, Vitamine E, Sinaasappel-olie, Zonnebloemolie
Een milde reinigingsolie die alle (waterproof) make-up en andere vervuiling als het ware losweekt. Bij vermenging met wat water ontstaat een melkachtige substantie. De reinigingsolie is geschikt voor gezicht en lichaam en ook te gebruiken als bad- en bodyolie.

OOGREINIGINGSLOTION    € 16.10 - 150ml
Ingredienten: Ogentroost-extract in een basis van gezuiverd water.
Milde ooglotion die de lipidefilm van de huid volledig beschermt, het reinigt en verzacht de oogpartij. Ook geschikt als oogcompres.

REINIGINGSSCHUIM   € 12.90 - 100ml
Ingredienten: Biologische Aloe vera, Malve.
Zeer mild schuim om gezicht en lichaam grondig te reinigen, terwijl de huid direct wordt gehydrateerd en gekalmeerd.

REINIGINGSMELK   € 13.20 - 100ml
Door de toevoeging van natuurlijke plantenextracten, wordt de huid grondig gereinigd. Dit gebeurt op een zachte zorgvuldige manier waardoor de natuurlijke huidfilm blijft behouden.

GEZICHTSLOTION   € 12.20 - 100ml
Een zachte, stimulerende en verfrissende gezichtslotion met rozenwater en enkele milde kruidenwerkstofcomplexen. Door de Hamamelis extract werkt deze lotion kalmerend. De huid wordt van de laatste onreinheden bevrijd en tevens tegen de dagelijkse milieu invloeden beschermd. Ook als ooglotion te gebruiken.

CALENDULA ZEEP    € 5.00

Vochtregulerende producten
Vochtarme, gevoelige en droge huid

VOCHTREGULERENDE DAGCREME    € 16.10 - 50ml
Ingredienten:Allontoine, Amandelolie, Avocado olie, Caroteenolie, Vitamine E.
Vetstoffen en vochtvasthoudende factoren zorgen voor een natuurlijk vochtgehalte in de huid en bieden bescherming tegen uitdroging en rimpelvorming.

VOCHTREGULERENDE NACHTCREME    € 18.60 - 50ml
Ingredienten: Bijenwas, Alfa Bisabolol, Hamamelis, Caroteen extract, Vitamine E en Tarwekiemolie.
Met deze bijzondere nachtcreme voedt u de huid 's-nachts en beschermt deze tegen uitdrogen. Het heeft een kalmerende werking. Bij een zeer droge huid ook als dagcreme te gebruiken.

VOCHTREGULEREND CREMEMASKER    € 15.60 - 50ml
Ingredienten: Jojoba olie, Squalane, Vitamine E, Tarwekiem olie.
Het vochtregulerende masker egaliseert en verstevigt de huid. Het vertraagt het verouderingsproces en beschermt de huid tegen vrije radicalen die rimpels veroorzaken.

VOCHTREGULERENDE GEZICHTSGEL    € 16.10 - 150ml
Ingredienten: Vitamine E, Panthenol, Allantoine, Bisabolol, Squaleen.
De werkstoffen sluiten aan op de natuurlijke hydraterende eigenschappen in de huid, waardoor er meer vocht vastgehouden kan worden. De gezichtsgel zorgt mede voor een frisse, jeugdige en verzorgde huid. Het is zacht verkoelend, trekt snel in de huid en laat geen vetfilmpje achter.

Vitamine E producten
Veeleisende, gevoelige en couperose huid

VITAMINE E DAGCREME    € 19.90 - 50ml
Ingredienten: Vitamine E, Allantoine, Jojoba olie, hyaluron.
Een rijke dagverzorging die de huid optimaal verzorgt, beschermt en verzacht. Het beschermt tegen UV-straling en ouderdomsvlekken. De huid behoudt haar spankracht en elasticiteit.

VITAMINE E NACHTCREME   € 21.80 - 50ml
Ingredienten: Vitamine E, Bijenwas, Natrium lactaat, Tarwekiem olie.
De creme is rijk aan intensieve werkstoffen die de elasticiteitbevorderd en een optimale aanmaak van collageenbewerkstelligd.Het wordt goed door de huid opgenomen en laat geen vetfilmpje achter op de huid.

TARWEKIEMOLIECREME MASKER    € 17.40 - 50ml
Ingredienten: Tarwekiemolie, Avocado en Caroteen olie, Linool en Linoleenzuur, Vitamine A en E
Met de kracht van vitamine A en E, en de hoogwaardige olien wordt de huid gekalmeerd en verzorgd. De huid wordt geregenereerd en verbetert de structuur en elasticiteit van de huid.

MULTI-E BALSEM    € 27.60 - 50ml
Ingredienten: Allantoine, hoge dosering natuurlijke Vit.E, Groene thee extract, Natriumlactaat, Panthenol, Lanoline, Alpha bisabolol, Squalane, Vitamine A en Zinksulfaat.
De hoog geconcentreerde balsem reguleert de vochtbalans en biedt een optimale bescherming tegen vrije radicalen, welke huidveroudering veroorzaken.

Propolis producten
Onzuivere, geirriteerde, vette en jeugdige huid

PROPOLIS DAGEMULSIE   € 16.40 - 50ml
Ingredienten: Propolis, Allantoine, Aloe vera, Honingderivaten, Jojoba olie, Amandelolie.
Een verzorgende, antiseptische emulsie met goede vochtregulerende eigenschappen. Mee-eters, puistjes en ontstekingen worden beduidend minder.

PROPOLIS NACHTCREME   € 16.40 - 50ml
Ingredienten: Propolis, Bijenwas, Honingderivaten, Jojoba olie, Caroteen olie, amandel olie, Vitamine A en E.
De talgproductie wordt gereduceerd, ontstekingen verminderen/verdwijnen en de huid wordt minder vet. Bij ernstige acne wordt de nachtcreme ook als dagcreme geadviseerd.

PROPOLIS CREME MASKER    € 17.40 - 10ml
Ingredienten: Propolis, Bijenwas, Honingderivaten, Vitamine E, Tarwekiemproteinen, Jojoba olie, Caroteen extract en Sorbitol.
Om de reinigende en antiseptische werking van de dag- en nachtcreme te ondersteunen wordt het masker 2x per week gebruikt om een intensieve verbetering van de huid te krijgen.

CLEAR MASKER    € 10.40 - 100 gr
Ingredienten: Eucalyptus, Zinkoxide, Mineralen, Olien en Vitaminen.
Een fris poedermasker die je mengt met wat lauw water, yoghurt of het propolis crememasker. De huid krijgt een heldere, frisse teint. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en werkstoffen beter worden opgenomen. Het hersteld de talg productie van de onzuivere huid.

Anti Age producten
Rijpe, droge en couperose huid

MULTI-E BALSEM    € 27.60 - 50ml
Ingredienten: Allantoine, hoge dosering natuurlijke Vit.E, Groene thee extract, Natriumlactaat, Panthenol, Lanoline, Alpha bisabolol, Squalane, Vitamine A en Zinksulfaat.
De hoog geconcentreerde balsem reguleert de vochtbalans en biedt een optimale bescherming tegen vrije radicalen, welke huidveroudering veroorzaken.

ANTI-AGE Q10 CREME    € 38.60 - 50ml
Ingredienten: Plantaardige hyaluronzuur, Zijdeproteine, Rozenbottel olie, Vitamine E, Allantoine, Jojoba olie, Vitamine A.
Een regenererende en revitaliserende creme met waardevolle actieve werkstoffen. Het verbeterd de elasticiteit en werkt kalmerend, verzachtend, ontstekingsremmend en vochtregulerend. Pigmentvlekken worden vervaagd. Te gebruiken als dag- en nachtcreme.

ANTI-AGE CREME MASKER    € 32.00 - 50ml
Ingredienten: Rozenbottel olie, Teunisbloem, Caroteen olie, Vitamine A en E, Lindebloesem extract en Squalane.
Een masker dat de huid ontspant en een frisse uitstraling geeft. Het werkt ontstekingsremmend, kalmerend en vochtregulerend. Ook ideaal als hals en decolleté masker tegen fijne lijntjes.

ANTI-AGE BEAUTY OIL SERUM   € 40.20 - 30ml
Ingredienten: Jojoba olie, Vitamine A, Vitamine E, Rozenbottel, Alpha Bisabolol, echte Rozen olie en Triglyceriden.
Bijzondere werkstoffen vertragen het verouderingsproces, gaan rimpelvorming tegen en bevorderen de elasticiteit van de huid. Pigmentverstoringen worden verminderd. De beauty olie intensiveert iedere verzogingscreme.

HALS EN DECOLLETE CREME    € 38,90 - 50ml
Omdat de huid rond hals en decolleté dun is en relatief snel verslapt, heeft deze ook een goede verzorging nodig. De huidvriendelijke oliën, vitaminen en orchidee extract geven dit huidgebied een milde verzorging.

Mannenlijn

AFTERSHAVE FOR MEN  € 17,60 - 100ml

EAU DE COLOGNE  € 34,10 - 100ml

DOUCHE GEL  € 7,90 - 200ml

VOCHTIGHEIDSEMULSIE  € 15,40 - 50ml

REINIGINGSCHUIM  € 13,30 - 100ml

OOG CREME  € 19,90 - 15ml

PEELING  € 19,00 - 50ml

LOTION  € 15,60 - 100ml

VOCHTIGHEIDSMASKER  € 16,70

Diversen

PLURAL CREME  € 15.20 - 50ml (voor alle droge en schrale plekjes en kloven)
De multifunctionele crème bevat verzorgende en vochtregulerende eigenschappen en het is tegelijkertijd antiseptisch en verzachtend. Het heeft een egaliserende en kalmerende werking. Ook zeer geschikt als babybillencreme.

BODY CREME PEELING  € 22,50 - 200ml

DOUCHE CREME  € 7,70 - 300ml (perzik, melisse, roosmarijn)

CELLULITTE CREME  € 39,00 - 200ml

CELLULITTE MASSAGE BORSTEL  € 8,40

Pedicure producten

DRY FOOT FOAM  € 22,00 - 125ml

Dagelijkse thuisbehandeling om zeer droge voeten te hydrateren en te beschermen. Laat de huid op natuurlijke wijze ademen en transpireren en laat geen vette resten achter. Het schuim bestaat uit een wetenschappelijk ontwikkelde formule die bestaat uit een balans van water en natuurlijke lipiden die onmiddellijk door de huid worden opgenomen. Het 10% ureumgehalte biedt bescherming, verzorging en hydrateert de huid. Vergrendelt vocht en verbetert de huidstructuur. Verhoogt de elasticiteit, waardoor de huid perfect gezond kan worden, om zijn ware functie van bescherming te kunnen uitoefenen. Vrij van alcohol, parfums en geuren. Bevat geen minerale oliën en is geschikt voor diabetici.

INTENSIVE CARE FOAM  € 22,00 - 125ml

Deze intensieve Care Foam is een snel doordringend schuim met een niet-vettige textuur, ideaal voor mensen met droge voeten waarvan de huid gevoelig is voor schimmelinfecties. Een jeukende of schilferige huid kan het eerste teken zijn van een dergelijke infectie. Dit schuim bevat 1% Clotrimazol, een actief fungicide. Mensen die zware werkschoenen dragen die voorkomen dat de huid ademt, hebben vaak dit probleem. Maar je vindt het ook bij mensen die vaak blootsvoets in sportscholen, sauna's, zwembaden of hotelkamers gaan. Vrij van alcohol, parfums en geuren. Bevat geen minerale oliën en is geschikt voor diabetici.

CRACKED HEEL FOAM  € 22,00 - 125ml

Hydrateert en beschermt een extreem eeltige, gebarsten huid. Laat de huid op natuurlijke wijze ademen en transpireren en laat geen vette resten achter. Het schuim bestaat uit een wetenschappelijk ontwikkelde formule die bestaat uit een balans van water en natuurlijke lipiden die onmiddellijk door de huid worden opgenomen. Het hoge ureumgehalte van 25% biedt bescherming, verzorging en hydrateert de huid. Vergrendelt vocht en verbetert de huidstructuur. Verhoogt de elasticiteit, waardoor de huid perfect gezond kan worden, om zijn echte beschermingsfunctie te kunnen vervullen. Vrij van alcohol, parfums en geuren. Bevat geen minerale oliën en is geschikt voor diabetici.

SENSITIVE FOOT FOAM  € 22,00 - 125ml

Voor de zeer gevoelige en droge huid.

NAIL PROTECTION TINCTURE  € 17,00 - 50ml

Instructies voor gebruik:
1. Spuit op een afstand van 3 cm zonder het besmette gebied aan te raken.
2. We raden aan het product twee keer per dag te gebruiken totdat het probleem is opgelost. 3. Gebruik geen nagellak tijdens de behandeling.
4. U dient ook het nageloppervlak een beetje neer te vijlen zodat het product goed kan worden geabsorbeerd.
5. Wanneer een nagel volledig is geïnfecteerd met een schimmel, kan het vijf tot twaalf maanden duren voordat de schimmel is uitgeroeid.

Tips
De tinctuur kan ook op uw handen worden gebruikt.Contact


Il mio Sogno Schoonheidsverzorging & Pedicure

Kerkstraat 9, 5056 AA
Berkel-Enschot - Gemeente Tilburg

sanne@ilmiosogno.org

kvk 54211212

06-22657699

www.ilmiosogno.org

Tijdens behandelingen wordt er geen telefoon beantwoord. Wanneer u op de voicemail uw naam en telefoonnummer achterlaat wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Pinnen is mogelijk!


Aangesloten bij

...

Nummer: 25403

...

Nummer: 315957


...

Kwaliteitsregistratie

...

KRP-nummer: 14812


...

Samenwerkend met

...
...