De nagelbeugel

Nagelbeugels zijn bedoelt om ingroeiende nagels te reguleren. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden die ik in mijn praktijk gebruik. Het is belangrijk om 1 week na plaatsing een controle afspraak te maken.


Veertje  

Veertje wordt op maat gemaakt. Deze wordt onder de hoekjes van de nagel geplaatst. Door de spanning van het veertje wordt de nagel rechtgetrokken en voorkomt ingroeien

Plakbeugel   Plakbeugel wordt op de nagel geplakt. Deze wordt toegepast bij nagels met minimale ingroei.

Podofix   Podofix wordt op de nagel geplakt. Er zit een spandraad in zodat de nagelbeugel op spanning komt te staan. Daardoor wordt de nagel recht getrokken en groeit deze niet meer in.
Methode Ross-Fraser   Methode Ross-Fraser. Bij tunnelnagels of nagels die in de nagelwal drukken. Er wordt een roestvrij stalen draadje om de nagel gebogen. Doordat de nagel door een lichte spanning niet meer krommer kan groeien, groeit hij recht vooruit. De pijn is vrijwel meteen verdwenen.De beugel dient om de 6 tot 10 weken verplaatst te worden afhankelijk van de snelheid waarmee de nagel groeit.


Heeft u last van ingegroeide nagels, dan hebben wij nu “De” oplossing voor dit probleem ;
“Een Nagelbeugel”

De nagelbeugel

Een nagelbeugel is een hulpmiddel om de vorm van de nagelplaat te verbeteren en om eventuele druk of pijn in de nagelwallen te ontlasten. Er zijn verschillende nagelbeugels die gebruik maken van uiteenlopende technieken. Door de verschillende technieken kan er gekozen worden voor een bepaalde nagelbeugel, die specifiek voor een bepaald probleem toegepast kan worden.

Door de elasticiteit van de nagelplaat en de kracht / spanning van de beugel, zal de nagel corrigeren. Voorts wordt door de spanning / trekkracht van de beugel de nagel in de nagelwal omhoog getrokken. Na het aanbrengen van de beugel bent u vrijwel onmiddellijk pijnvrij.


De nagelbeugel

Nagellak verwijderen?

Als u uw teennagels heeft gelakt en u wilt de nagellak eraf halen, gebruik dan een nagellakremover zonder aceton. Aceton kan namelijk het materiaal aantasten waarmee de beugel vast zit.

Wat doet u als u last krijgt van de nagelbeugel?

De nagelbeugel mag niet loslaten en geen pijn of drukplekken geven. Als dit wel het geval is, neem dan even contact op met ons. we kunnen dan de nagelbeugel verwijderen en indien mogelijk kan er een nieuwe nagelbeugel geplaatst worden.
Contact


Il mio Sogno Schoonheidsverzorging & Pedicure

Kerkstraat 9, 5056 AA
Berkel-Enschot - Gemeente Tilburg

sanne@ilmiosogno.org

kvk 54211212

06-22657699

www.ilmiosogno.org

Tijdens behandelingen wordt er geen telefoon beantwoord. Wanneer u op de voicemail uw naam en telefoonnummer achterlaat wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Pinnen is mogelijk!


Aangesloten bij

...

Nummer: 25403

...

Nummer: 315957


...

Kwaliteitsregistratie

...

KRP-nummer: 14812


...

Samenwerkend met

...
...